2020-06-10 12:30:23
Φωτογραφία για Το πολυτελές συγκρότημα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής....To Soleado Luxury Villas συνδυάζει την ιδιωτικότητα με την μοντέρνα αρχιτεκτονική
Το πολυτελές συγκρότημα του Soleado Luxury Villas εκτείνεται σε 15 στρέμματα ελαιώνων,

στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και αποτελείται από 8 ξεχωριστές βίλες. Οι καταπράσινοι.. κήποι και οι υπερπολυτελείς πισίνες του συνιστούν το απόλυτα ειδυλλιακό τοπίο.

Οι ευωδιαστοί κήποι με τα αρωματικά φυτά όπως η λεβάντα, η λουίζα, το δενδρολίβανο και το γιασεμί έδωσαν τα ονόματά τους στις πολυτελείς βίλες.

Marigold, Amaryllis, Santolina, Anemone, Rosemary, Jasmine, Oleander, Verbenena. Η ένατη υψηλών προδιαγραφών βίλα, ονομάζεται Πυροφάνι, βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και έχει πάρει το όνομά της από τα πυροφάνια των αλιευτικών που φωτίζουν κάθε βράδυ την καταγάλανη παραλία της Φούρκας.

Διακοπές υψηλής αισθητικής με θέα το Αιγαίο

Η μαγευτική ομορφιά του ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος και η απαράμιλλη θέα του Αιγαίου με φόντο τους ελαιώνες που περικλείουν το Soleado Luxury Villas, δημιουργούν ένα ονειρεμένο τοπίο που αποθεώνεται με τις πολυτελείς πισίνες του Soleado να βρέχουν τους παραδεισένιους κήπους του. Η βραβευμένη -με γαλάζια σημαία- παραλία της Φούρκας βρίσκεται μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από τις υψηλής αισθητικής βίλες. 


To Soleado Luxury Villas συνδυάζει την ιδιωτικότητα με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και την εκλεπτυσμένη διακόσμηση που προσδίδει μία έθνικ διάθεση με Μεσογειακό άρωμα. Οι πλήρως εξοπλισμένες βίλες χαρίζουν σε όλους τους επισκέπτες τους τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ