2020-06-10 21:30:47
Φωτογραφία για Κεραμέως για την Ξάνθη... Μετά από ένα μήνα λειτουργίας 14.000 σχολείων είχαμε ένα κρούσμα...Τι έπρεπε να κάνουμε; Να μην τα ανοίξουμε;κ.ΤΣΙΠΡΑ
Για το άνοιγμα των σχολείων απαντώντας και στην κριτική που είχε ασκήσει λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα ...κρούσμα κορονοϊού στη Ξάνθη, μίλησε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Αν δεν άνοιγαν τα σχολεία, τα παιδιά θα έμεναν εκτός δομών για 6 ολόκληρους μήνες» εξήγησε ο κυρία Νίκη Κεραμέως επισημαίνοντας παράλληλα ότι η επαναλειτουργία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης υποδείχθηκε από τους ειδικούς.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στον κ. Τσίπρα, η κα. Κεραμέως υποστήριξε: «Οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσαν για αχρείαστο άνοιγμα παρά την ομόφωνη απόφαση των ειδικών.

 Οι ειδικοί ομόφωνα είπαν να ανοίξουν τα σχολεία.

 Αν δεν άνοιγμα τα παιδιά θα έμεναν για 6 μήνες εκτός σχολικών δομών. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες των ειδικών. Η κοινωνία αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία.

 Η προσέλευση στα Δημοτικά είναι πάνω απο 80%. 

Μετά από ένα μήνα επαναλειτουργίας σε 14 χιλιάδες σχολικές μονάδες υπήρξε ένα κρούσμα. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να μην τα ανοίξουμε;».

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ