2020-06-11 11:47:24
Φωτογραφία για Η Δημοτική Παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» θέτει τον προβληματισμό της για τις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
    Η Δημοτική Παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» θέτει τον προβληματισμό της για τις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς της πόλης του Αγρινίου. Καθώς από την εφαρμογή των μέτρων δημιουργούνται νέα δεδομένα για την πόλη του Αγρινίου τόσο στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων αλλά και στην λειτουργία της πόλης. Χαρακτηριστικά αναφέρει, οι αντιδράσεις και η δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε από την ημέρα εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ήταν απόρροια της ξαφνικής έναρξης των ρυθμίσεων εν μέσω μια πολύ δύσκολης περιόδου που διανύουμε όλοι μας. Μετά το σοκ της πανδημίας που έχει υποστεί όλη η κοινωνία, έρχεται άλλο ένα σοκ στην πόλη χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνέπειες του.

Επιπλέον γίνεται αναφορά στη βιασύνη του Δημάρχου και της παράταξής του, για την άμεση εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετά την δημοσίευση έγκρισης στο ΦΕΚ, χωρίς να υπάρξει ίχνος ενημέρωσης προς τις υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις.

Η ανακοίνωση:

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη ή για κυκλοφοριακή συμφόρηση και περισσότερα προβλήματα στη πόλη μας;

 

      Το 2016 εκπονήθηκε κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη του Αγρινίου η οποία συμπεριλαμβάνει μια σειρά παρεμβάσεων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ρυθμίσεων στάθμευσης. 

Με τα ΦΕΚ 4497Β/09-12-2019 και  ΦΕΚ 1220Β/09-04-2020 έγινε:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ