2020-06-11 13:54:11
Φωτογραφία για Unboxing: Το φθηνότερο ηλεκτρικό στον κόσμο, έρχεται σε κουτί (VIDEO)
Το Κινέζικο Changli EV είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα και σου παραδίδεται –κυριολεκτικά- μέσα σε κουτί!

Η παραγγελία από το site Alibaba ή το Aliexpress είναι συχνά ένα ρίσκο, μια και δεν ξέρεις αν θα σου έρθει αυτό που περιμένεις, βάσει των φωτογραφιών και τυχόν video που έχεις δει. Η έκπληξη φυσικά και είναι μεγάλη, όταν στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που αγοράζεις με λιγότερο από 1.000 δολάρια (€889) είναι στην πραγματικότητα πολύ καλύτερο από αυτό που φαντάζεσαι. Τόσο σε κατασκευή, όσο και σε εξοπλισμό. Το ηλεκτρικό Changli (σε κάποιες χώρες διατίθεται με την ονομασία Nemeca), διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας, θέσεις για τρεις, εξαερισμό καμπίνας και όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς, για να κινηθεί –κυρίως- μέσα σε ιδιωτικό χώρο.

Βλέπετε, η ταχύτητα κίνησης του φθηνότερου ηλεκτρικού στον κόσμο, δεν ξεπερνάει αυτή του βαδίσματος και δεν θα έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι περισσότερο, μια και η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα είναι μόλις 1,1 ίπποι. Ο Jason Torchinsky του Jalopnik παράγγειλε το φθηνότερο καινούργιο, πλήρως λειτουργικό ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο για να δει ακριβώς αυτό: τι μπορεί να αγοράσει κανείς, όταν το κριτήριο είναι το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το video του unboxing για το τριθέσιο ηλεκτρικό, είναι αποκαλυπτικό.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ