2020-06-11 17:50:36
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο: Συνάντηση συνεργασίας με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου και με καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας
      Ιδιαίτερα παραγωγικές συναντήσεις είχε ο τ. Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου και με καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης Σάββα Βλάχο, Ντίνα Κατσαρή, Παναγιώτη Κατσούλη, Γιάννη Λύτρα, Νίκο Μπαλαμπάνη, Παναγιώτη Μανδέλλο και Βασίλη Σώζο.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο συζητήθηκαν τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και κυρίως εστιάζονται στην έλλειψη ρευστότητας, την απροθυμία των τραπεζών να στηρίξουν τις επιχειρήσεις και τον σχεδόν πλήρη αποκλεισμό τους από το ΤΕΠΙΧ ΙΙ. Σημαντικό μέρος της συζήτησης εστιάστηκε στην ανάγκη προώθησης των προγραμμάτων που έχει καταθέσει ο Σύλλογος στην Περιφέρεια και αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στο γαστρονομικό τουρισμό, κάτι για το οποίο η παράταξη μας τοποθετήθηκε θετικά.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ