2020-06-12 19:57:51
Φωτογραφία για Αντελίνα Βαρθακούρη:«Είμαι σε ένα χώρο πολύ δύσκολο, που θέλει γερό στομάχι»ι
Η παρουσιάστρια του Alpha δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του «Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι», αναφέρθηκε στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα αλλά και στα κακώς κείμενα που συναντά, τονίζοντας πως ό,τι το κάνει το κάνει με πάθος και θα το στηρίζει με όλο της το «είναι», χωρίς φυσικά να επαναπαύεται.

Τι απάντησε η ίδια στα δημοσιεύματα που θέλουν τα γυρίσματα της εκπομπής της να σταματούν; «Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά έχω ακούσει πολλά, με χαροποιεί όλο αυτό γιατί αν δεν είχα ακούσει και τίποτα θα άρχιζα να απορώ αν τα κάνω καλά τα πράγματα. Είμαι σε ένα χώρο πολύ δύσκολο, που θέλει γερό στομάχι, γράφουν πολλοί, πολλά [...] Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικότατα, πολύ δυναμικά» δήλωσε ενώ σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση.

 «Σε ό,τι αφορά τις κριτικές που δέχομαι για το σώμα μου... εάν θα ζητήσω συγγνώμη για ένα πράγμα σήμερα, θα είναι σε όσους τους χαλάω την αισθητική. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποιο πρότυπο για το πώς πρέπει να είναι μια παρουσιάστρια, όπως είναι οι βαλίτσες που παίρνουμε στο αεροπλάνο για να χωράνε, αν υπάρχει κάποιο στάνταρ, θα ήθελα να το ακούσω και να προσπαθήσω» δήλωσε φανερά φορτισμένη.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Audi e-Tron GT- Porsche Taycan
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Audi e-Tron GT- Porsche Taycan
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ