2020-06-12 22:51:28
Φωτογραφία για Lada Niva παραδόθηκαν στην Ευρώπη
 Μετά την ανακοίνωση της Lada για οριστική της απόσυρση από τις αγορές της Ευρώπης, τα τελευταία Lada Niva πήραν το δρόμο τους για την αγορά της Γερμανίας.

Μέχρι πρόσφατα, τo Niva (ή Lada 4X4) πωλούνταν σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης εκτός της Ρωσίας και κάποιων εκ των χωρών της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., την Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία και την Ουγγαρία. Πλέον όμως η AvtoVAZ, ιδιοκτήτρια της Lada, ανακοίνωσε ότι λόγω των αυστηρότερων ορίων των ρύπων στην Ε.Ε., θα σταματήσει τη διάθεση του Niva, όπως και όλων των μοντέλων της, σε αυτές τις αγορές.

Έτσι λοιπόν, η τελευταία φουρνιά των Niva έφυγε για την Ευρώπη στις αρχές του μήνα και πλέον δεν θα είναι διαθέσιμο προς πώληση επίσημα από τη Lada.

Σημειώνουμε ότι το 2019 πωλήθηκαν 5.552 καινούργια Lada στην Ευρώπη εκ των οποίων τα 2.900 ήταν Niva. Το νούμερο αυτό ήταν το υψηλότερο της τελευταίας 9ετίας.

Μέσα στους πρώτους 4 μήνες του 2020 έχουν πωληθεί στην Ευρώπη 625 νέα Niva, το ένα εκ των οποίων αποκτήθηκε από τον αδερφό του Μίκαελ Σουμάχερ, Ραλφ Σουμάχερ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ