2020-06-13 13:03:46
Φωτογραφία για Την είχαν με χειροπέδες, μου είπε ότι την πείραξαν - Πως βρέθηκε και τι είπε η 10χρονη Μαρκέλλα
Σοκάρει η μαρτυρία  της γυναίκας που βρήκε την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μέχρι η μικρή να παραλειφθεί από την Αστυνομία η γυναία μιλούσε μαζί της για να την ηρεμήσει.

Η 10χρονη της είπε ότι την άφησε πλησίον του πρατηρίου υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα που την πήρε.

Είπε επίσης ότι όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα δώσει η αστυνομική έρευνα.

Να σημειωθεί ότι την 10χρονη Μαρκέλλα είδε να περιπλανιέται στο δρόμο και την πλησίασε για να την ρωτήσει που πηγαίνει ο κ. Γιώργος Οικονόμου.

Ο Γιώργος Οικονόμου βρήκε την μικρή μπροστά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Μαρκέλλα ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει την Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, δε, από αστυνομικές πηγές, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων για να «φωτίσει» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε αλλά και να απαντήσει σε μία σειρά από ερωτήματα, με βασικότερο αυτό για το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες που αγνοείτο η τύχη της, έτσι ώστε να διακριβωθεί εάν υπάρχει εμπλοκή προσώπου ή προσώπων και εάν στοιχειοθετούνται εις βάρος τους ποινικά αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ήδη την κατάθεση συμμαθητή της 10χρονης που την συνόδευε κατά την επιστροφή της από το σχολείο, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, οπότε χάθηκαν τα ίχνη της
. Σύμφωνα με την κατάθεσή του ανήλικου, μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά φώναξε το όνομα της Μαρκέλλας και ζήτησε να την ακολουθήσει. Η εξαφάνισή της, που απασχόλησε τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο, προκάλεσε την κινητοποίηση και του «Χαμόγελου του Παιδιού» που ενεργοποίησε επείγουσα ανακοίνωσή αναζήτησης της μαθήτρια του Δημοτικού. Στις έρευνες για τον εντοπισμό της, εκτός από τις Αρχές, συμμετείχε πλήθος εθελοντών ενώ η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες κοινοποιήσεις.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ