2020-06-13 20:57:34
Φωτογραφία για Η αποτυχία να πετύχουν τον τελικό στόχο μετατράπηκε σε βιτριολικό μίσος ...
Τα κορίτσια-βιτριόλι που δεν κατάφεραν να γίνουν Σκορδά και Μενεγάκη

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Τα κορίτσια ξεκίνησαν από τα δύο κοντινά χωριά της Αμφιλοχίας με το όνειρο να γίνουν κάτι σαν Σκορδά, Μενεγάκη, Σπυροπούλου-έστω και στη χειρότερη, πιο ελαττωματική έκδοσή τους.

Άλλωστε κάτι τέτοιο ήταν μονόδρομος στη προσπάθεια να ξεφύγουν.. από τη φτώχια με εφόδιο την λαική μεν αλλά εντυπωσιακή δε εμφάνισή τους σύμφωνα με την λαική εκδοχή του εντυπωσιακού.

Αρχικά η τηλεόραση και στη συνέχεια τα social media στάθηκαν οι σχολές εκπαίδευσης σ΄αυτή την κατεύθυνση.

Τα κορίτσια λοιπόν με όση “εκπαίδευση” και αυτοβελτίωση σ΄αυτή την κατεύθυνση κατάφεραν να πετύχουν ρίχτηκαν στη ζούγκλα της πρωτεύουσας.

Το γεγονός ότι ήταν αντίζηλες από τα μικρά τους χρόνια θα στεκόταν μοιραίο όσο αφορά την εγκληματική ενέργεια αλλά όλα είχαν πάρει το δρόμο τους όταν οι δυο τους αποφάσισαν να αποδράσουν από τη μιζέρια της επαρχίας με την κλασσική συνταγή της εντυπωσιακής ξανθιάς που πιστεύει ότι αρκεί η εμφάνιση για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.


Το κοινό τους στοιχείο πέρα και από την προσωπική τους αντιζηλία ήταν η δίψα για κοινωνική άνοδο και επιτυχία με τον ξανθό τρόπο.

https://kourdistoportocali.com/

Και πράγματι δεν κατάφεραν και λίγα εάν σκεφθεί κανείς ότι με μισθούς πάνω κάτω 700 ευρώ κατάφεραν να ζουν στην ακριβή πρωτεύουσα, να αγοράζουν ρούχα και να ταξιδεύουν όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει στα προφίλ τους.

Τα κορίτσια μέσα από την όποια αυτοεκπαίδευση που είχαν και με όπλο την εμφάνιση η οποία ελκύει συγκεκριμένο στυλ ανδρών είχαν πετύχει να κάνουν μια ζωή πάνω από τις οικονομικές τους δυνατότητες. Από αυτή την άποψη ένας από τους πρώτους στόχους είχε επιτευχθεί. Μάλιστα η μία από τις δύο είχε πάρει μέρος και σε τηλεπαιγνίδι στο δρόμο προς τη δόξα.

Δυστυχώς γι αυτές η τύχη και οι γνωριμίες δεν ήταν τέτοιες ώστε να τους επιτρέψουν να γίνουν Σκορδά, Μενεγάκη, Σπυροπούλου αν με εννοείς αγαπητέ, οξυδερκή αναγνώστη. Μπορεί να μην το είχαν ή να μην έπεσαν στα χέρια του κατάλληλου μάνατζερ ο οποίος θα τις έβαζε στα σαλόνια με αποτέλεσμα να μείνουν ανάμεσα στα αλώνια και στις παρυφές τω σαλονιών.

Αυτή η αποτυχία στα 35 άρχισε να γίνεται αρκετά επώδυνη για τις ζωές τους. Είχαν περάσει καλά αλλά δεν είχαν φθάσει στο στόχο. Ο χρόνος προσέθετε κιλά και απελπισία. Ηταν κι εκείνη η παλιά αντιζηλία η οποία απουσία σε συνδυασμό με την αποτυχία να πετύχουν τον τελικό στόχο μετατράπηκε σε βιτριολικό μίσος μεταξύ τους.

Τόσο το θύμα όσο και η δράστης είναι πλέον αμφότερες θύματα και κυρίως κρατάνε πράγματα για τον εαυτό τους.

Οι λεπτομέρειες και οι πραγματικοί λόγοι του βιτριολικού μίσους της μιας για την άλλη είναι καλά κρυμμένες στο υποσυνείδητό τους και γύρευε και που αλλού. Σε ποιους σκοτεινούς σταύλους και αχυρώνες.

Του μυαλού Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ