2020-06-13 21:13:13
Φωτογραφία για Ανακάτευε την κάνναβη από τη φυτεία με... ελαιόλαδο!
Δικής του έμπνευσης... χασισέλαιο έφτιαχνε ένας χασισοκαλλιεργητής που είχε στήσει την φυτεία του στο σπίτι του στα Χανιά, καθώς αναμείγνυε την κάνναβη που συνέλεγε με... ελαιόλαδο! Μάλιστα, έκρυβε το περίεργο μείγμα και την παραγωγή του στο κατάστημα που διατηρεί.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διακίνηση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές έρευνες το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι και το κατάστημα ιδιοκτησίας του υπόπτου και ανακάλυψαν στο πρώτο μια φυτεία από 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε και στο δεύτερο 130,85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλη μια ποσότητα κάνναβης βάρους 435 γραμμαρίων αναμεμειγμένη με ελαιόλαδο!

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Αφού του ασκήθηκε η σχετική δίωξη, ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να ετοιμάσει την απολογία του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ