2020-06-13 21:52:55
Φωτογραφία για Μηνύει την Apple για ένα τρισεκατομμύριο δολάρια
Ένας άνδρας από το Μιζούρι αξιώνει από την Apple αποζημίωση ύψους 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων, κατηγορώντας την εταιρεία ότι του έκλεψε το iPhone όταν το πήγε για επισκευή!

Μια πολύ περίεργη ιστορία έφερε στο «φως» το Yahoo! News.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας άνδρας από το Μιζούρι των ΗΠΑ έχει κάνει μήνυση στην Apple, κατηγορώντας την εταιρεία ότι του έκλεψε το iPhone όταν το πήγε για επισκευή!

Αυτό που ισχυρίζεται ο άνδρας για την ακρίβεια είναι πως το 2018 παρέδωσε σε υπαλλήλους της Apple το iPhone του για επιδιόρθωση και εκείνοι του έδωσαν μια άλλη συσκευή, καθώς ανακάλυψαν ότι η δικιά του είχε χαρακτηριστικά που βοήθησαν, τελικά, στην ανάπτυξη του iOS 12, της νέας έκδοσης, δηλαδή, του λειτουργικού συστήματος των iPhone.

Όπως εικάζουν ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας, στη συσκευή του ενάγοντα είχε εγκατασταθεί έκδοση του iOS που δεν ήταν για χρήση από το κοινό και οι υπάλληλοι στο κατάστημα της Apple το διαπίστωσαν και απλώς τη διέγραψαν και εγκατέστησαν την τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού.

Οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον άνδρα, τον χαρακτήρισαν «τρελό», αλλά για όλα αυτά θα αποφανθεί, πλέον, η δικαιοσύνη.

Η μήνυσή του, αξίζει να σημειωθεί, θα εξεταστεί από τα αρμόδια δικαστήρια και μόνο αν πάρει το ΟΚ θα προχωρήσει η σχετική δίκη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ