2020-06-14 12:24:31
Φωτογραφία για Ο Ντέλε Άλι χάνει το ματς με την Γιουνάιτεντ εξαιτίας ανόητης ανάρτησης για τον κορωνοϊό
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον Ντέλε Άλι για τον πρώτο αγώνα της Τότεναμ στην επανέναρξη της Premier League, με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο (Παρασκευή 19/6, 22:15).

Όχι, ο Άγγλος διεθνής μέσος δεν είναι τραυματίας, ούτε συμπλήρωσε κάρτες. Απλώς η ομοσπονδία αποφάσισε να τον τιμωρήσει με έναν αγώνα αποκλεισμό και πρόστιμο 50 χιλιάδων λιρών (περί τις 56 χιλιάδες ευρώ), επειδή τον Φεβρουάριο ανέβασε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο κορόιδευε τον κορωνοϊό, αλλά και έναν Ασιάτη, «φωτογραφίζοντας» τον ως υπεύθυνο για την πανδημία.

Συν τοις άλλοις, ο Ντέλε Άλι θα κάνει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, με τον Ντέλε Άλι να ζητάει και πάλι συγνώμη και να ευχαριστεί την ομοσπονδία που δεν θεώρησε ρατσιστικό το βίντεο, γιατί τότε η «καμπάνα» θα ήταν πολύ πιο βαριά.

«Ήταν μια πλάκα εντελώς αποτυχημένη για έναν ιό που τώρα μας επηρεάζει όλους πολύ περισσότερο απ' ότι μπορούσαμε να φανταστούμε» είπε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος θα είναι σε θέση να ενισχύσει τα Σπιρούνια στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ (Τρίτη 23/6, 22:15).
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ