2020-06-14 13:47:05
Φωτογραφία για Αχαρνές: Πώς εξαφανίστηκε η 10χρονη Ιωάννα - Όλο το παρασκήνιο
Συναγερμός σήμανε στις Αχαρνές με ένα 10χρονο παιδί που αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου από την περιοχή. Η υπόθεση ευτυχώς, είχε αίσιο τέλος και η 10χρονη Ιωάννα βρίσκεται από το μεσημέρι κοντά στους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ''κουβάρι'' της υπόθεσης ξετυλίγεται ως εξής:

Χτες στις 6 το απόγευμα το κοριτσάκι, το οποίο μένει με τους γονείς του στους Θρακομακεδόνες, στην περιοχή Μπόσκιζα, έφυγε από το σπίτι, σύμφωνα με την αρχική εκδοχή των γονέων για να πάρει παγωτό στην κοντινή πλατεία που παίζουν και άλλο παιδάκια.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το παιδί φαίνεται πως έφυγε από το σπίτι με προορισμό το σπίτι του παππού του στα Λιόσια, επειδή του χάλασε το λάπτοπ και δεν είχε να ασχοληθεί με κάτι στο σπίτι, χωρίς να το πει σε κανέναν. Κατέληξε όμως με άλλα παιδάκια Ρομά στο σπίτι τους στην περιοχή, όπου έμεινε όλο το βράδυ.

Το πρωί οι γονείς των άλλων παιδιών που διαπίστωσαν ότι η 10χρονη είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη, ειδοποίησαν συγγενείς του ότι είναι μαζί τους. Λίγο αργότερα το παρέδωσαν στους συγγενείς, οι οποίοι το μετάφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Από τους αστυνομικούς εξετάζονται όλες οι λεπτομέρειες της εξαφάνισης του κοριτσιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για την περιπέτεια του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ