2020-06-14 21:00:20
Φωτογραφία για «Γάζωσαν» παιδιά σε καταυλισμό Ρομά
Στο «ψαχνό» πυροβολούσαν οι τέσσερις ένοπλοι που εισέβαλαν αργά το βράδυ της

Παρασκευής στον καταυλισμό Ρομά στην ΒΙ.ΠΕ. της Πρέβεζας και άνοιξαν πυρ αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δυο ενήλικους και δύο παιδιά που βρίσκονταν εκεί!

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 24 φορές, όπως προκύπτει από τους κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων που κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με ένα κυνηγετικό όπλο! Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ένα ζευγάρι Ρομά που κατοικούν στον καταυλισμό, ένα κοριτσάκι 10 και ένα αγοράκι 12 χρόνων, που δεν είναι παιδιά των δυο ενηλίκων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου νοσηλεύονται.

Η αντίδραση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. ήταν αστραπιαία και με άμεση επέμβαση συνελήφθη ένας από τους «πιστολέρο», που φέρεται να ανήκει σε άλλη οικογένεια Ρομά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ