2020-06-14 21:03:46
Φωτογραφία για Τραμπ: Φήμες για την υγεία του - Για νευρολογικό θέμα μιλά ο γιατρός του Ομπάμα
Ειδικοί θεωρούν ότι η αδυναμία του Τραμπ να βρει τις κατάλληλες λέξεις ίσως υποκρύπτουν πρόβλημα υγείας που δεν έχει αντιμετωπιστεί – Οργισμένη διάψευση από τον Αμερικανό πρόεδρο

Το ζήτημα της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με αφορμή τα λεκτικά ολισθήματα του Αμερικανού προέδρου, που σύμφωνα με τον πρώην γιατρό του Μπαράκ Ομπάμα Ντέιβιντ Σάινερ δείχνουν ότι ενδέχεται να υπάρχει κάποιο «νευρολογικό θέμα που δεν έχει αντιμετωπιστεί».

Ο Σάινερ υποστήριξε σε συνέντευξή του στο CNN, μετά και το αιφνιδιαστικό ιατρικό check up στο οποίο υπεβλήθη το Σαββατοκύριακο, υποστήριξε ότι «η ανικανότητα του Τραμπ να βρει συχνά τις κατάλληλες λέξεις», μπορεί να οφείλεται σε «μικρά εγκεφαλικά επεισόδια».

Ο δρ Σάινερ ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος μάλλον χρειάζεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. «Δεν πρόκειται για λεκτικά ολισθήματα, δεν βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις κι αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά», είπε, προσθέτοντας ότι «οι κωμικοί σπάνε πλάκα μαζί του, αλλά δεν είναι αστείο. Πιστεύω ότι πρόκειται για νευρολογικά θέματα που κανένας δεν έχει πραγματικά αντιμετωπίσει».


Η εκδήλωση μικρών εγκεφαλικών είχε ξανασυμβεί στον Λευκό Οίκο, όταν πρόεδρος ήταν ο Γούντροου Γουίλσον, σημειώνει ο Σάινερ.

Οργισμένη διάψευση Τραμπ

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε οργή για όσα αναφέρονται στον Τύπο για την κατάσταση της υγείας του, ενώ επέμεινε ότι υπεβλήθη σε «εξετάσεις ρουτίνας».

Ο προσωπικός γιατρός του, Σον Κόνλεϊ, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «παρά κάποιες εικασίες ο πρόεδρος δεν ένιωσε στηθάγχη ούτε διαγνώστηκε ή υποβλήθηκε σε θεραπεία για επείγοντα ή οξεία προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν υποβλήθηκε σε ειδικές καρδιολογικές ή νευρολογικές εξετάσεις».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ