2020-06-15 11:57:48
Φωτογραφία για Σαμπρίνα: Δεν είμαι από τις γυναίκες που χρειάζομαι κάποιον οπωσδήποτε στη ζωή μου
Τι είπε η τραγουδίστρια για το γιο της και τον πρώην άνδρα της

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Σαμπρίνα μίλησε για την προσωπική της ζωή,

εξήγησε τους λόγους για τους οποίους την κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και αποκάλυψε πως ο γιος της τα τελευταία δύο χρόνια ζει με τον πατέρα του στο Βόλο.

Την προσωπική ζωή σου την κρατάς επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως το λες, η προσωπική μου ζωή είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Παντρεύτηκα, έκανα το γιο μου, χώρισα… Παλαιότερα δεν ήμουν κρυψίνους, αλλά, χωρίς να είμαι πουριτανή και συντηρητική, θεωρώ ότι να προβάλω κάτι το οποίο δεν ξέρω κι εγώ πού θα βγει… Άντε μετά να εξηγήσω γιατί χώρισα… Και ξανά πάλι

Είσαι ο άνθρωπος που εναλλάσσει τόσο γρήγορα τις σχέσεις του;

Κάνω πάρα πολύ δύσκολα σχέση, δεν ξέρω τι θα πει σχέση… Όταν είμαι με κάποιον άνθρωπο, δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει σχέση. Για να το δημιουργήσουν αυτό δύο άνθρωποι, πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα.


Μίλησέ μου για τον γιο σου

Στις 25 Ιουνίου θα κλείσει τα 16. Είναι μαζί με τον πατέρα του, εδώ και δύο χρόνια μένουν στο Βόλο. Με τον μπαμπά του έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση όπως είχαμε και πριν, δεν κάναμε το παιδί μας βαλίτσα ότι εκείνος το πάρει το παιδί αυτή την εβδομάδα κι όχι την άλλη, Αυτό είναι κάτι που γενικά το θεωρώ άσχημο. Με τον Παναγιώτη δεν έχουμε κάτι τραγικό για να κρατήσουμε κακία. Στο διαζύγιο έλεγε ο ένας το μακρύ του ο άλλος το κοντό του δικηγόροι συγγενείς.

Συζητάς μαζί του για τις σχέσεις και τα προσωπικά σου;

Όχι, δεν το κάνω, δεν τα συζητάω μαζί του. Δεν μπορώ να επιβαρύνω ένα παιδάκι με τέτοια πράγματα, δεν θα το έκανα ποτέ. Ούτε, επίσης, ν’ αφήνω ένα παιδάκι να αμφιβάλει και ν’ αναρωτιέται.

Θέλει να βρεις ένα σύντροφο να πορευτείς;

«Όχι, δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο, ο γιος μου δεν αισθάνεται ότι μου λείπει κάτι κι εγώ δεν είμαι από τις γυναίκες που χρειάζομαι κάποιον οπωσδήποτε στη ζωή μου. Ως τώρα, νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου, νιώθω ευτυχισμένη, ισορροπημένη, με αγαπάω πάρα πολύ κι ότι είμαι ήρεμη, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα», είπε στο περιοδικό Λοιπόν η τραγουδίστρια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ