2020-06-17 11:41:00
Φωτογραφία για Φωτιά σε πλοίο που μετέφερε 2.000 αυτοκίνητα
 Πριν από λίγα χρόνια, ένα φορτηγό πλοίο γεμάτο με πολυτελή αυτοκίνητα είχε την ίδια τύχη με αυτό που βρίσκεται στο λιμάνι του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Τότε, το πλοίο ήταν

φορτωμένο με πολυτελή αυτοκίνητα της Rolls Royce, Range Rover, κλ.π. ενώ τώρα, το κινέζικο Hoegh Xiamen (κατασκευής 2010), είχε στο έβδομο κατάστρωμά του 2.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που προορίζονταν για εξαγωγή σε άλλες χώρες. Η πυρκαγιά ξεκίνησε την Πέμπτη 4 Ιουνίου, αλλά έκαιγε για πολλές μέρες και οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό έχουν φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα, που εκτός των χωρισμάτων του πλοίο, έλιωνε και μεγάλο μέρος του φορτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Hoegh Xiamen ανήκει στην ίδια εταιρεία με το Hoegh Osaka, το οποίο ήταν το πλοίο στο οποίο κάηκαν τα καινούργια πολυτελή αυτοκίνητα πριν μερικά χρόνια. Πηγές της πυροσβεστικής αναφέρουν πως οι θερμοκρασίες στα εξωτερικά καταστρώματα του πλοίου έφτασαν στους 180 βαθμούς κελσίου, ενώ εκεί που βρίσκονταν τα αυτοκίνητα, οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 540 βαθμούς κελσίου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ