2020-06-17 23:41:11
Φωτογραφία για Δράκοι του Kομόντο κατασπαράζουν... ψεύτικο χοίρο
Η κάμερα «μεταμφιεσμένη» ως άγριος χοίρος, κατάφερε να κινηματογραφήσει αρσενικούς δράκους Κομόντο στο κυνήγι θηλυκών συντρόφων στην Ινδονησία

Τα αρσενικά δείχνουν τη δύναμή τους παλεύοντας και τελικά ο κερδισμένος παίρνει το θηλυκό

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ζωϊκό βασίλειο... Απίστευτο βίντεο έβγαλε το BBC στη δημοσιότητα με δράκους του Κομόντο να τρώει ψεύτικο χοίρο.

Ο ψεύτικος χοίρος είχε ενσωματωμένη κάμερα αφού επρόκειτο για γύρισμα ντοκιμαντέρ του BBC. Συγκεκριμένα, η κάμερα «μεταμφιεσμένη» ως άγριος χοίρος, κατάφερε να κινηματογραφήσει αρσενικούς δράκους Κομόντο στο κυνήγι θηλυκών συντρόφων στην Ινδονησία.

Η κρυφή κάμερα καταφέρνει ακόμη και να γυρίσει μέσα στο στόμα ενός δράκου Κομόντο για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της μάχης... Ο δράκος Κομόντο προσκολλάται στο ρύγχος του κατασκοπευτικού χοίρου, επιτρέποντας στην κάμερα να δει το στόμα της σαύρας, το οποίο είναι γεμάτο με δηλητήριο και τοξικό σάλιο με 50 τύπους θανατηφόρων βακτηρίων.

Ο «κατάσκοπος» ψεύτικος χοίρος επίσης κατέγραψε δύο αρσενικές σαύρες που πολεμούν μεταξύ τους για μια γυναίκα καθώς η σεζόν είναι σε εξέλιξη στο νησί. Τα αρσενικά δείχνουν τη δύναμή τους παλεύοντας και τελικά ο κερδισμένος παίρνει το θηλυκό...
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ