2020-06-20 09:30:11
Φωτογραφία για Αναστασία Παντούση: «Δεν είχα στόχο να γίνω ποτέ celebrity»
Συγκλονισμένη με τον ρόλο της Ιφιγένειας που ερμήνευσε φέτος, η Αναστασία Παντούση νιώθει ευτυχής με τη συμμετοχή της στη σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» και τη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη και τον Ιωάννη Παπαζήση και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, αποκαλύπτεται στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Το «Κόκκινο ποτάμι» βαδίζει προς το τέλος του. Τι συναισθήματα σας άφησε αυτή η δουλειά;

«Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται στο τέλος Ιουνίου. Έχουν μείνει λίγες σκηνές, αλλά απαιτητικές, γιατί τώρα που φτάνουμε στο φινάλε της ιστορίας τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ που ολοκληρώνεται αυτή η δουλειά, θα μου λείψει… Ήταν ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό ταξίδι για μένα, που μου έδωσε πολλά εφόδια για να προχωρήσω επαγγελματικά, αλλά πήρα και μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στη ζωή μου γενικότερα. Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με όλους και είναι για μένα ένα κομμάτι, και καλλιτεχνικά και προσωπικά, που δεν θα ξεχάσω ποτέ».


Τι σας συγκίνησε περισσότερο στον ρόλο της Ιφιγένειας;

«Αυτό το κορίτσι δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της, τη δύναμή της, τη θέλησή της για τη ζωή. Της συνέβησαν πολλά δύσκολα και τραγικά γεγονότα και όμως δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει για το αύριο! Ο έρωτας και η αγάπη της για τον Μίλτο ήταν αυτό που πραγματικά την κράταγε στη ζωή και της έδινε δύναμη, και φυσικά στη συνέχεια ο καρπός αυτού του έρωτα, το παιδί τους».

Πώς ήταν η συνεργασία με τον Ιωάννη Παπαζήση;

«Μπορώ να πω πλέον ότι δεν θα φανταζόμουν άλλον για τον ρόλο του Μίλτου. Από την αρχή και οι δύο πιστέψαμε πολύ στους ρόλους μας, τους αγαπήσαμε και με έναν μαγικό τρόπο μπήκαμε πολύ μέσα σε όλο αυτό. Όταν παίζαμε μαζί, ενέπνεε ο ένας τον άλλον και είχαμε πολύ καλή χημεία. Ο Ιωάννης είναι ένας καλλιτέχνης με πολύ πάθος και αγάπη γι’ αυτό που κάνει, χωρίς εκπτώσεις. Ένας συνεργάτης που με βοήθησε και με στήριξε με το παραπάνω. Εύχομαι να τα καταφέραμε, γιατί δώσαμε και οι δύο τον καλύτερό μας εαυτό».

Η συνεργασία με τον Μ. Μανουσάκη «Ο κ. Μανουσάκης ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, με εμπιστεύτηκε και δεν με άφησε ποτέ να νιώσω το αντίθετο. Όταν εισπράττεις αυτό από τον σκηνοθέτη σου, μόνο ευγνώμων μπορεί να είσαι. Πάντα έτοιμος για νέες “δημιουργικές προκλήσεις”, όπως τις αποκαλεί, “ασταμάτητος”. Βρήκαμε μαζί τον ρόλο της Ιφιγένειας, μου στάθηκε και με βοήθησε να ανακαλύψω στοιχεία της υποκριτικής μου που δεν τα ήξερα. Ήταν και είναι τιμή μου που δούλεψα μαζί του και πραγματικά εύχομαι να έχω ξανά τόσο ευχάριστες και δημιουργικές.

Τώρα πια είστε αναγνωρίσιμη. Σας ενοχλεί αυτό; Σας τρομάζει το ότι ο κόσμος ξέρει πράγματα για εσάς;

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ούτε με ενοχλούν. Ίσα ίσα, όταν έρχονται και μου μιλάνε και μου λένε “συγχαρητήρια”, αυτό μόνο χαρά μπορεί να μου δώσει. Η σειρά είχε μεγάλη ανταπόκριση και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να έρχεται ο κόσμος, και νεότερα παιδιά, να σου σφίγγουν το χέρι, να σε κοιτάνε στα μάτια και να σου λένε “ευχαριστώ”. Για τη ζωή μου δεν νομίζω να έχει ψάξει κάποιος, ούτε τον απασχολεί, και χαίρομαι που δεν είμαι σε αυτή τη φάση, ούτε θα ήθελα να ήμουν ποτέ. Σε αυτή τη δουλειά δεν είχα στόχο να γίνω ποτέ celebrity. Αγαπώ την τέχνη της υποκριτικής και μόνο πάνω σε αυτό θέλω να επικεντρωθώ και να εξελιχθώ».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ