2020-06-20 22:21:48
Φωτογραφία για Toyota Mirai
Τον περασμένο Οκτώβριο η Toyota παρουσίασε ένα πρωτότυπο που προανήγγειλε τη νέα γενιά του Mirai, του μοντέλου που κινείται από ενεργειακές κυψέλες υδρογόνου.

Το πρωτότυπο είχε δεχθεί ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τον φουτουριστικό και δυναμικό σχεδιασμό του και φαίνεται πως μάλλον οι άνθρωποι της Toyota αποφάσισαν να μεταφέρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την σχεδιαστική κατεύθυνση του πρωτοτύπου και στο μοντέλο παραγωγής.

Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αφήνουν να εννοηθεί οι πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός από τα πρωτότυπα δοκιμών του νέου Mirai που δημοσιεύτηκαν στην αυτοκινητική ιστοσελίδα Motor1.

Αν και το καμουφλάζ καλύπτει όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου είναι σαφές πως οι αναλογίες του έχουν μια αρκετά δυναμική και ενδιαφέρουσα προοπτική που αφήνει πολλές υποσχέσεις. Άλλωστε η Toyota σε κάθε νέο μοντέλο της αποδεικνύει πως έχει χαράξει πλέον έναν πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά δρόμο με φόρμες που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και έχουν έντονα στοιχεία δυναμισμού.

Θυμίζουμε πως η Toyota είναι μια από τις λίγες εταιρίες που πιστεύουν στη δυναμική της τεχνολογίας των ενεργειακών κυψελών έχοντας μάλιστα ήδη το Mirai στην γκάμα της. Η συνεχής πρόοδος επάνω στην σχετική τεχνολογία αναμένεται να φανεί ξεκάθαρα στη νέα γενιά του Mirai που μεταξύ άλλων προβλέπεται να έχει 30% αύξηση της αυτονομίας ξεπερνώντας έτσι τα 600 χιλιόμετρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ