2020-06-21 13:55:41
Φωτογραφία για Βασάνισαν και ίσως βίασαν 83χρονη
Η κατάστασή της άτυχης ηλικιωμένης θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει για να εξηγήσει τι της συνέβη - Εντοπίστηκε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο σπίτι της

Αιμόφυρτη, λιπόθυμη και ημίγυμνη βρήκε μία 83χρονη μοναχική γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα ένα συγγενικό της πρόσωπο και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα βιασμού!

Η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει για να εξηγήσει τι της συνέβη.

Η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας. Ωστόσο, το θύμα ήταν γυμνό από τη μέση και κάτω και γι’ αυτό εξετάζεται αν αυτοί που την ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος την βίασαν!

Αρχικά, η 83χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η Ασφάλεια Πρέβεζας ερευνά το σπίτι της για τυχόν ίχνη του ή των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν προσαγωγές υπόπτων, κυρίως μεταξύ αλλοδαπών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Prevezatoday.gr, κάποιοι Πακιστανοί από τους προσαχθέντες φέρονται να επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ