2020-06-22 13:44:24
Φωτογραφία για Επιστολή ΠΦΣ στην L’Oréal Hellas A.E. για άμεση απόσυρση της παραπομπής από την ιστοσελίδα της εταιρείας για αγορά των προϊόντων από ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακείων
Προς : L’Oréal Hellas A.E.           Αθήνα, 22 Ιουνίου 2020

Υπ’ όψιν κ. Alex Davison

Διευθύνων Σύμβουλος

Κοινοποίηση

κ. Κορρέ Κώστα

Εμπορικό Διευθυντή

Θέμα: «Άμεση απόσυρση της παραπομπής από την ιστοσελίδα της εταιρείας για αγορά των προϊόντων από ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακείων»

Κατόπιν σχετικών καταγγελιών, διαπιστώσαμε ότι στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας (https://www.larocheposay.gr/) όταν οι επισκέπτες – πελάτες της εταιρείας σας επιθυμούν να προβούν σε ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων σας, παραπέμπονται – προτρέπονται να προβούν στην αγορά των προϊόντων αυτών («Αγοράστε Online») μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων φαρμακείων, που εμφαίνονται στην παραπομπή, καθώς προωθούνται απευθείας στις ιστοσελίδες των εν λόγω ηλεκτρονικών φαρμακείων. Οφείλουμε να δηλώσουμε ότι διαφωνούμε πλήρως με τον διαχωρισμό των φαρμακείων ανάμεσα σε ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακείων και φυσικά σημεία πώλησης.


Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση αφαίρεση από την ιστοσελίδα της εταιρείας σας, της ξεχωριστής παραπομπής για αγορά των προϊόντων σας από ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακεία, καθώς έτσι πλήττονται τα επαγγελματικά συμφέροντα όλων των άλλων φαρμακείων που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση δε που επιθυμείτε να αναφερθείτε στα σημεία πώλησης των προϊόντων της εταιρείας σας ανά την Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρχει ενιαία συγκεντρωτική παράθεση όλων των φαρμακείων που τα διαθέτουν.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ      ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΚΟΥΒΑΡΗΣ
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ