2020-06-23 00:41:48
Φωτογραφία για Πέτσας για την πρόσκληση Τσαβούσογλου σε διάλογο: «Χρειάζεται έμπρακτη αποκλιμάκωση»
Υπό προϋποθέσεις ο διάλογος με την Τουρκία για τις θαλάσσιες ζώνες, επισήμανε ο Στέλιος Πέτσας - Τι είπε για τα κρούσματα κορωνοϊού και το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετήθηκε, στη διάρκεια της ενημέρωσης της Δευτέρας, για την πρόσκληση διαλόγου που απηύθυνε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

«Εμείς είμαστε πάντα υπέρ των ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «στη φάση που βρισκόμαστε σήμερα χρειάζεται έμπρακτη αποκλιμάκωση από την Τουρκία των ενεργειών της».

Υπό αυτήν την προϋπόθεση, είναι δυνατή η συζήτηση για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών εκτίμησε ο κ. Πέτσας, ως τη μόνη μας εκκρεμότητα με τη γειτονική χώρα.

Αναφορικά με τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, «αν χρειαστεί, θα επεμβαίνουμε αποφασιστικά και γρήγορα, για να αποφεύγουμε τη διασπορά στην κοινότητα» παρατήρησε ο κ. Πέτσας, ενώ σε ερώτηση για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι ένα σποτ που απευθύνεται προς τους δημοσιογράφους και τους προσβάλλει βάναυσα. Οι αντιδράσεις που είδαμε τις τελευταίες ημέρες μιλούν από μόνες τους», κατέληξε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε ακόμη ότι οι πρώτες εργασίες στο Ελληνικό ξεκινούν από αυτήν την εβδομάδα, αφού «φτάσαμε σε ένα σημείο που μπορούμε να πούμε ότι ξεκινούν τα έργα στο Ελληνικό».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ