2020-06-23 16:41:59
Φωτογραφία για Με επιτυχία ξεκίνησαν οι ανοιχτές συγκεντρώσεις της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
 

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ανοιχτές, συγκεντρώσεις και ομιλίες της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τις προηγούμενες μέρες, με τίτλο «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους».

    Στις ομιλίες στο Καινούργιο Τριχωνίδας, στο Αιτωλικό, στο Μεσολόγγι, στη συνοικία του Άγιου Κων/νου, στο Αγρίνιο και στο Χαλκιόπουλο, Αμφιλοχίας, συμμετείχαν εργαζόμενοι, άνεργοι από τον κλάδο του τουρισμού, αυτοαπασχολούμενοι από το εμπόριο, τον επισιτισμό, καθώς και αγρότες-κτηνοτρόφοι, που πλήττονται και αυτοί, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

    Στις ομιλίες και τις συζητήσεις που ακολούθησαν, έγινε αναφορά στα ζητήματα της υγείας, στην ευθύνη της κυβέρνησης που δεν αξιοποίησε το χρόνο που κέρδισε ο λαός, για τη στελέχωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, υλοποιώντας, ταυτόχρονα, τους σχεδιασμούς της για ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα, με τον δημόσιο να λειτουργεί και αυτός με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Αναδείχτηκαν και οι ευθύνες της Τοπικής Διοίκησης, Δήμων και Περιφέρειας που έβαλαν πλάτη, στη πολιτική αυτή.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ