2020-06-24 09:09:00
Φωτογραφία για McLaren 720S Spider.
Παρά την προχωρημένη ηλικία του ένας 78χρονος γερμανός απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο που δεν είναι άλλο από μια McLaren 720S Spider.

Η McLaren 720S είναι ένα από τα ταχύτερα supercar που υπάρχουν σήμερα στην αγορά όμως αυτό δεν φάνηκε να προβλημάτισε έναν 78χρονο γερμανό ο οποίος πέρσι αγόρασε μια 720S Spider. Στο video που ανέβηκε σε διαδικτυακή εκπομπή ο Henry Harrfeldt αποκαλύπτει πως το πάθος για το αυτοκίνητο και την ταχύτητα τον συνοδεύει σχεδόν σε όλη του τη ζωή.

Στο παρελθόν είχε μάλιστα και κάποια αγωνιστική εμπλοκή ενώ η McLaren είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε μια εντυπωσιακή λίστα αυτοκινήτων μεταξύ των οποίων η AC Cobra και το Ford GT40. Βέβαια η 720S είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο της συλλογής του το οποίο όμως ο ίδιος αποκαλύπτει πως απολαμβάνει να οδηγεί χωρίς να φοβάται να πατήσει βαθιά το γκάζι παρά τους 720 ίππους του 4.0λιτρου V8 twin-turbo κινητήρα.

Ο Harrfeldt τονίζει πως παίρνει συχνά της 720S για μια βόλτα και μέσα στον ένα χρόνο που την έχει στην κατοχή του έχει γράψει στο κοντέρ σχεδόν 4.000 χιλιόμετρα, τιμή αρκετά υψηλή για αυτοκίνητα αυτού του είδους. Μάλιστα ο ίδιος τονίζει πως ένα πράγμα που κάνει ιδιαίτερα ευχάριστη την McLaren είναι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση η οποία προσφέρει ένα πολύ καλό επίπεδο άνεσης που βοηθά στην καθημερινή συμβίωση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ