2020-06-25 07:47:09
Φωτογραφία για Πλήθος AMD B550 Μητρικών
Οι συνεργάτες της AMD θέτουν στη κυκλοφορία από σήμερα δεκάδες νέες B550 μητρικές για την mainstream αγορά του desktop, ωστόσο οι τιμές δείχνουν αυξημένες από το παρελθόν. Αρκετοί κατασκευαστές έχουν αναρτήσει στα καταστήματα τις πρώτες μητρικές με το mainstream B550 Chipset της AMD και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα σε αρκετές περιοχές του κόσμου. Κατά την ανακοίνωση του B550 πριν από έναν περίπου μήνα, η AMD έθιξε τη κατάσταση του κορονοιού και το πως αυτή θα επηρεάσει τις πωλήσεις των συγκεκριμένων μητρικών, όταν κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο. 

Η εταιρία δεν ανέφερε ποτέ κάποια σταθερή ημερομηνία για τη κυκλοφορία των νέων μητρικών, όμως τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εμφανιστούν και επίσημα στην αγορά. Δεκάδες μοντέλα από επιφανείς κατασκευαστές έρχονται στο προσκήνιο και το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κάποιος που έρχεται από τη mainstream αγορά του B450 είναι οι υψηλότερες τιμές σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που θα επηρεάσει τις βραχυπρόθεσμες επιλογές του
. Κάποια από τα μοντέλα που συναντάμε δηλαδή δείχνουν να κλείνουν θεαματικά τη ψαλίδα με το X570, ενώ το overlap μεταξύ των δύο κατηγοριών είναι αρκετά πιθανό να συμβαίνει με κάποια μοντέλα. Οι υψηλότερες τιμές ορισμένων μητρικών έχουν ωθήσει τους κατασκευαστές να παρουσιάσουν ιδιαίτερα και υψηλών επιδόσεων μοντέλα δικαιολογώντας το αυξημένο κόστος, ενώ θα υπάρχουν και κάποιες πιο προσιτές λύσεις, όπου σύμφωνα με την AMD θα ξεκινήσουν να πωλούνται με προτεινόμενες τιμές από τα $100.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ