2020-06-26 18:16:53
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Από το 2014 το προτείνω. Προχωρήστε στο καθαρισμό του ρέματος και στη κατασκευή του γεφυριού στη θέση βερνίκος Πογωνιάς.
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός 

 Μέλος της Επιτροπής  Διαβούλευσης του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.

 

       Στη συνεδρίαση της Επιτροπής  Διαβούλευσης  με θέμα το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου 2020  πρότεινα  (πρόκειται για το κάμπο της Πογωνιάς)

1)    Να γίνει καθαρισμός  του ρέματος από τη θέση Μάρμαρα μέχρι τη θέση βερνίκος  στην ξερολίμνη 2)    Να γίνει το γεφύρι  στη θέση  βερνίκος- Σωτηρίου.Στο Τεχνικό πρόγραμμα του 2020   εντάχθηκε η κατασκευή  γεφυριού Πογωνιάς. Ευελπιστώ να αναφέρεται στο παραπάνω γεφύρι.  

 

Προτείνω

Άμεσα να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες από τα αρμόδια όργανα του Δήμου για να υλοποιηθεί  η πρόταση. Μέχρι το Φθινόπωρο  επιβάλλεται  να γίνουν τα δύο που πρότεινα.

Ενημερώνω ότι  ο τελευταίος καθαρισμός του ρέματος στη προτεινόμενη θέση έγινε επί Δημαρχίας  Κώστα Βίτσα.  Η κατασκευή του γεφυριού είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη.  Στη θέση αυτή και στην ευρύτερη περιοχή είχαμε το κοπάδι με τα πρόβατα και γνωρίζω , όπως γνωρίζουν και όλοι οι Πογωνιώτες  και όχι μόνο το κίνδυνο που δημιουργείται όταν γεμίζει νερό το ρέμα αυτό που ξεκινάει από το Στενό και καταλήγει στη ξερολίμνη.  Για να προλάβω μερικούς ανόητους υβριστές μου πληροφορώ τους Δημότες ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ  ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΓΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ