2020-06-27 16:40:08
Φωτογραφία για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρόβλημα στο στήσιμο της εκπομπής της...
Στροφή στην επαγγελματική της πορεία ,και από την επόμενη χρονιά θα… βαφτιστεί και επίσημα παρουσιάστρια. Με την παρουσία της ως κριτής στο «Next Top Model» τα στελέχη του ALPHA είδαν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάτι που έκριναν ότι την επόμενη σεζόν μπορεί να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Αυτό το «κάτι» θα κριθεί από το τηλεοπτικό κοινό και θα φανεί στις πτήσεις που θα κάνει η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης.

Προς το παρόν ,πάντως, στον ALPHA φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καινούργια εκπομπή σχετικά με το ποιος θα βρεθεί στο… τιμόνι της, αναλαμβάνοντας την αρχισυνταξία της. Όπως έχω μάθει, η διοίκηση έχει εισπράξει πολλές αρνητικές απαντήσεις με αποτέλεσμα μάλιστα να στραφούν ακόμη και σε πρόσωπα που έχουν κλείσει με άλλες εκπομπές του σταθμού, μπας και τυχόν καθίσουν τελικά στο τιμόνι της εκπομπής με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Εκτός ,όμως, από τον «οδηγό» που αναζητείται εναγωνίως έχουν λάβει αρκετές αρνητικές απαντήσεις και από… συνεπιβάτες, από πρόσωπα δηλαδή που τους πρότειναν να είναι στην παρέα του μοντέλου, με αποτέλεσμα και πάλι να στραφούν στα έσω
. Βέβαια, για το παρεάκι τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού το μεγάλο ερώτημα είναι «ποιος θα είναι ο οδηγός» που να μπορεί μάλιστα να τα βρει και με πρόσωπα από το περιβάλλον της wannabe παρουσιάστριας.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που στελέχη του ALPHA έχουν βάλει λυτούς και δεμένους αναζητώντας τον… οδηγό της Ηλιάνας που την καινούργια σεζόν θα ξεκινήσει να τρέχει στο τηλεοπτικό τοπίο ως παρουσιάστρια και πρέπει να αποδείξει ότι κατέχει… και αντέχει… το άθλημα!

Γρηγόρης Μελάς - Νewsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ