2020-06-27 23:03:11
Φωτογραφία για Μακελειό σε ξενοδοχείο μεταναστών στη Γλασκώβη
Με αίμα βάφτηκε ξενοδοχείο μεταναστών στη Γλασκώβη, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε άλλους ανθρώπους μέχρι που αστυνομικοί εισέβαλαν με αυτόματα όπλα στο κτήριο σκοτώνοντας τον δράστη.

Νωρίτερα τα βρετανικά Μέσα έκαναν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς εκτός του δράστη αλλά και πολλούς τραυματίες, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός.Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, το ξενοδοχείο είναι το «Park Inn» και φιλοξενεί μετανάστες αιτούντες άσυλο.

Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατικό, αναφέρεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές.

«Το περιστατικό στην Ουέστ Τζορτζ Στριτ δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό. Η έρευνα συνεχίζεται», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που ανήρτησε η αστυνομία της Σκωτίας στο Twitter.«Ο δρόμος έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν αυτή τη στιγμή την περιοχή», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όπου προστίθεται ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.«Το πρόσωπο εναντίον του οποίου η αστυνομία άνοιξε πυρ πέθανε. Άλλοι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας αστυνομικός, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι κρίσιμη, όμως σταθερή», έγραψε σε tweet ο εκπρόσωπος της σκωτσέζικης αστυνομίας Στιβ Τζόνσον, ενώ τα βρετανικά δίκτυα BBC και Sky News έκαναν λόγο για τρεις νεκρούς.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ