2020-06-29 02:21:30
Φωτογραφία για Κινηματογραφικό ατύχημα στην Καλιφόρνια (VIDEO)
Σε ένα μάλλον παράξενο περιστατικό, την περασμένη εβδομάδα ο οδηγός ενός πολυμορφικού, εθεάθη σε κομμάτι κάποιας εθνικής οδού στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ να οδηγεί με ταχύτητα και με μια μοτοσικλέτα σφηνωμένη στο μπροστινό μέρος.

Η αστυνομία εθνικών οδών της Καλιφόρνια, μέσα στα στοιχεία που έχει ανακοινώσει για το περιστατικό, είναι και το ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε τον μοτοσικλετιστή στις ανατολική πλευρά του αυτοκινητόδρομου 91 περίπου στις 7 το απόγευμα. Στη συνέχεια και αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει το μέρος του ατυχήματος, προφανώς πάνω στον πανικό του, δεν πρόσεξε πως η μοτοσικλέτα ήταν σφηνωμένη μπροστά δεξιά στο αυτοκίνητό του και επιτάχυνε προκειμένου να απομακρυνθεί. Ευτυχώς οι αναφορές για τον αναβάτη είναι καλές, με την έννοια πως δεν έχει δηλωθεί ως βαριά τραυματίας από τη σύγκρουση, με κάποιους πόνους στα χέρια και στα πόδια να αναφέρονται από τον ίδιο στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Το άτομο που κινηματογράφησε το βίντεο YouTube παρακάτω ακολούθησε τον οδηγό για αρκετή ώρα. Δεν έχει καταγραφεί στο video αλλά η μοτοσικλέτα ξεκόλλησε κάποια στιγμή από το αυτοκίνητο και κατέληξε στο κιγκλίδωμα, στην άκρη του δρόμου, ενώ λίγο αργότερα και το αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο. Ο οδηγός, ένας 25χρονος ονόματι Τζορτζ Βαλεντίν, θεωρείται ότι απέδρασε από το σημείο με τα πόδια, για να συλληφθεί μια μέρα μετά από την αστυνομία με την κατηγορία της κακουργηματικής εγκατάλειψης θύματος τροχαίου.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ