2020-06-29 10:00:14
Φωτογραφία για Μπάγια Αντωνοπούλου : τι λέει για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη;
Η γνωστή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου,αποκάλυψε την σχέση που έχει με τον Γιώργο Παπαδάκη μετά το τέλος της συνεργασίας τους, καθώς και για το αν θα παρουσίαζε ξανά το "Survivor Πανόραμα"

«Το Survivor Πανόραμα» δεν είναι κάτι που θα έκανα ξανά, γιατί δεν με εκφράζει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετάνιωσα που πήρα αυτή την απόφαση. Είδα, όμως ότι δεν ταιριάζει με μένα, στην προσωπικότητά μου. Η ενημέρωση είναι ο δρόμος που θα ήθελα να πορευτώ και γι’ αυτό παλεύω καθημερινά να εξελίσσομαι».

Ενώ για την σχέση της με τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη είπε:«Κρατάω από κάθε μου συνεργασία μόνο τις καλές στιγμές και όσα θετικά αποκόμισα τα κάνω όπλα στη φαρέτρα μου για τα επόμενα βήματά μου. Έτσι έπραξα και εκεί. Σέβομαι κάθε συνεργάτη μου, γιατί αυτές είναι οι αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Οι γονείς μου από μικρή μου έμαθαν να λειτουργώ έτσι. Θεωρώ, όμως, πως δόθηκε παραπάνω έκταση σε αυτό το θέμα από τη βαρύτητα που πραγματικά είχε. Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή τελειώνουν».Να πούμε πως φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Φιλιππίδη στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ