2020-06-29 21:28:16
Φωτογραφία για Επεισόδιο σε γνωστό μπαρ που ξανασφράγισαν (vid)
​Κεντρικό μπαρ στο Ηράκλειο άνοιξε μερικές ώρες μετά το «λουκέτο» που του επιβλήθηκε επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, και με ισχυρή αστυνομική

δύναμη το ξανασφράγισαν, επεισοδιακά αυτήν τη φορά, με ένα άτομο να οδηγείται στο αυτόφωρο!

Επεισοδιακό το χθεσινό (28/6) απόγευμα στο κέντρο του Ηρακλείου, με απίστευτες σκηνές...

Σύμφωνα με το cretalive.gr, επιστρατεύτηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να σφραγιστεί εκ νέου γνωστό μπαρ, που είχε σφραγιστεί το βράδυ του Σαββάτου, επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό!

Οι έλεγχοι το σαββατόβραδο ήταν σαρωτικοί και επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα και ολιγοήμερα «λουκέτα» σε τουλάχιστον τρία καταστήματα. Ωστόσο, το ένα εξ αυτών λειτούργησε κανονικά εκ νέου λίγες ώρες αργότερα, με αποτέλεσμα να υπάρξει αστυνομική παρέμβαση.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξε και επεισόδιο μεταξύ των εμπλεκομένων, ενώ ένα άτομο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το MEGA, εξάλλου, τονίζει πως «λουκέτο» διάρκειας 15 ημερών και πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε και την Παρασκευή σε άλλο μπαρ στο Ηράκλειο για μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Πολλά, επίσης, είναι και τα πρόστιμα που έχουν βεβαιωθεί σε εργαζόμενους σε καφετέριες, εστιατόρια, φούρνους και άλλα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας. Μέσα σε λίγες ημέρες η δημοτική αστυνομία στο Ηράκλειο και η ΕΛ.ΑΣ. έχουν «κόψει» συνολικά 27 πρόστιμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Best warm-water beaches in Attica (photos)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Best warm-water beaches in Attica (photos)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ