2020-06-30 14:11:37
Φωτογραφία για Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμπαρίσταται  στους φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας  - Αρχαιολογίας για την παραμονή του Τμήματος στο Αγρίνιο
    Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί για ακόμη μια φορά να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στους φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας που επιθυμούν την παραμονή του Τμήματος στο Αγρίνιο. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμμετέχει ενεργά στην αγωνία όλων των φορέων της περιοχής και στη συστράτευση για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη και το ρόλο των Πανεπιστημίων στη διαδικασία αυτή.

Σε όλο τον κόσμο η ανάπτυξη και η οργάνωση των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων έχει κύρια αναπτυξιακό χαρακτήρα αλλά και ερευνητικό και όχι πελατειακό και ωφελιμιστικό στόχο συγκεκριμένων προσώπων που αξιοποιούν τη θέση ή το ρόλο που τους παρέχει η πολιτεία και η κοινωνία σαν εργαλείο ανέλιξης και καταξίωσης κοινωνικής ή και πολιτικής. Θυμίζουμε το περιβόητο Σχέδιο Αθηνά, που στο τέλος πολλά τροποποιήθηκαν, πολλά εξαφανίστηκαν, αλλά για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας και τον ανάδελφο νομό Αιτωλοακαρνανίας κανείς δεν νοιάστηκε και κανείς δεν πρότεινε ότι η παραμονή του αποτελεί έναν δυτικό αναπτυξιακό πόλο.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ