2020-06-30 19:00:05
Φωτογραφία για Ελιάνα Χρυσικοπούλου : «Εσύ μου έπιανες το χέρι και μου έλεγες Θα προσαρμοστείς»
Λίγες μόνο ώρες έμειναν για να ρίξει αυλαία η εκπομπή "Ελένη" . Όλοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη είναι βαθιά συγκινημένοι αφού μετά από 15 χρόνια που βρίσκεται στον ALPHA Θα κλείσει την σελίδα ενός βιβλίου με πολλές όμορφες στιγμές αλλα και δύσκολες όπως είπε η παρουσιάστρια.

Η συνεργάτιδα της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την οποία είναι και φίλες θέλησε να μοιραστεί με την Ελένη Μενεγάκη αλλα και το τηλεοπτικό κοινό πως νιώθω για το κλείσιμο αυτό αλλα και τα λόγια που της είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στις δυσκολίες που συνάντησε.

«Καταρχήν η συνεργασία αυτή κλείνει συναισθηματικά. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ "βαριές". Συναισθηματικά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη και η νοσταλγία προκαταβολικά, ξέρουμε από τώρα πως αυτό που ζήσαμε εδώ θα μας λείψει. Αυτό που ζήσαμε δεν θα το συναντήσουμε εύκολα. Εγώ το ξέρω, είμαι σίγουρη γι' αυτό. Ό,τι και να γίνει, αυτά τα χρόνια, τα οκτώ, για μένα είναι πολλά».

«Εσύ μου έπιανες το χέρι και μου έλεγες "Θα προσαρμοστείς". Γιατί σου έλεγα πού δυσκολευόμουν, πόσο καινούργιο είναι και πόσο δεν κολλάω με τον κάθε συνεργάτη. Είχα τη στήριξή σου και προχωρούσα» τόνισε συγκινημένη η δημοσιογράφος. 

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ