2020-07-01 13:15:54
Φωτογραφία για ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΣ ΤΟΥ ΠΦΣ
Θέμα: ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας ενόψει της γενικής συνέλευσης του ΠΦΣ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην αίθουσα Ε1 στο Επίπεδο Ε του HELEXPO MAROUSSI. ( Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι). Σε συνεργασία με τη διεύθυνση του συνεδριακού κέντρου, έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια. Ωστόσο απαιτείται η συμμόρφωση όλων μας με τους κανόνες λειτουργίας, για την αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού μετάδοσης του COVID-19.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε θερμά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Στην αίθουσα της Γ.Σ. θα εισέρχονται μόνον οι Τακτικοί Εκλέκτορες (ή οι Αναπληρωματικοί τους, οι οποίοι θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική εξουσιοδότηση στη Γραμματεία του Π.Φ.Σ.), καθώς και οι προσκεκλημένοι πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων.Οι προσερχόμενοι συνάδελφοι θα εισέρχονται στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου από τη Λεωφόρο Κηφισίας, όπου θα γίνεται ένας πρώτος έλεγχος, με βάση τον κατάλογο των συμμετεχόντων
. Όσοι έρθουν με αυτοκίνητο μπορούν να το παραδίδουν κατά την είσοδο τους στον προαύλιο χώρο της HELEXPO σε ειδική υπηρεσία Valet Parking, για ασφαλή στάθμευση.H Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα που βρίσκεται στο επίπεδο Ε. Κατά την είσοδο των προσερχόμενων σε αυτό θα συναντούν τη γραμματεία, όπου θα δηλώνουν την παρουσία τους και θα λαμβάνουν την ειδική κονκάρδα. Χωρίς την κονκάρδα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στη Γενική. Συνέλευση.Τα καθίσματα μέσα στην αίθουσα θα απέχουν μεταξύ τους 2 μέτρα και δεν πρέπει να μετακινηθούν. Το ίδιο ισχύει και για το φουαγιέ, όπου θα υπάρχουν οθόνες για να παρακολουθούν όσοι Εκλέκτορες το επιθυμούν τη Συνέλευση.Συνίσταται η χρήση μάσκας.Στο διάλειμμα των εργασιών της Γ.Σ. θα παρατεθεί ελαφρύ γεύμα στο φουαγιέ του επιπέδου Ε. Το γεύμα θα είναι καθιστό μπουφέ σε ροτόντες, με μέγιστο αριθμό 6 καθημένων ανά ροτόντα, τηρώντας όλους του κανόνες ασφαλείας.Συνιστάται η χρήση της κυλιομένης σκάλας, διαφορετικά θα επιτρέπεται η χρήση του ασανσέρ ανά 3 άτομα.Στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου και του επιπέδου C θα υπάρχει προσωπικό security, για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και την αποφυγή συνωστισμού.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση για τον ΠΦΣ
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ