2020-07-01 16:40:10
Φωτογραφία για Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο!»
Για τη Φαίη Σκορδά απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενος στο περιστατικό που η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε πει για τον ίδιο πως φέρθηκε άνανδρα.

«Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερός και η οικογένειά μου ξέρει ποιος είμαι. Δεν το κάνω γιατί ζητάω την απάντηση για την οικογένειά μου, το κάνω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δεν θα ήθελα να τους πληγώσω. Γιατί να τους πληγώσω; Είναι άνθρωποι που είναι έξω από αυτό. Δεν χρειάζεται να ακούν άκομψους χαρακτηρισμούς για το παιδί τους.

Το “κορυφαίο” ήταν με τη Φαίη Σκορδά. Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. Με είχε πει άνανδρο. Μπήκε στη διαδικασία να με πει άνανδρο για την τότε σχέση μου με την Ελισάβετ Σπανού, που εγώ ποτέ δεν έχω δώσει δήλωση για τίποτα, γύρισε και είπε, σε μια δήλωση που δεν έχω δώσει, ότι εγώ φέρθηκα άνανδρα σε μια γυναίκα.

Τις γυναίκες όχι απλά τις αγαπώ και τις σέβομαι, είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, της ζωής μου και τις έχω πολύ ψηλά στο κεφάλι μου. Της το είπα σε μια συνέντευξη, ότι αυτό που είπε δεν μου άρεσε», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ