2020-07-01 17:20:14
Φωτογραφία για Από το Διαφάνι...στο Κολοκοτρωνίτσι
Σε «διπλό ταμπλό» θα παίξει ο Νίκος Ψαρράς την επόμενη σεζόν, αφού θα τον δούμε να κάνει guest σε δύο σειρές του ΑΝΤ1.

Αρχικά, ο Νίκος Ψαρράς θα εισβάλει στις «Αγριες μέλισσες» ενσαρκώνοντας τον άνδρα της Βιολέτας (Θ. Παπαθωμά), ο οποίος θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να κάνει δύσκολη όχι μόνο τη ζωή εκείνης και του Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος), αλλά και των Σεβαστών, τους οποίους θα εκβιάσει απειλώντας να αποκαλύψει την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας (Ε. Τρίγγου), αφού θα την πληροφορηθεί εντελώς τυχαία.

Ο Νίκος Ψαρράς θα παίξει όμως και στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς». Εκεί θα υποδυθεί τον σύντροφο της Χαράς (Ρ. Λουιζίδου), που, όταν θα μάθει ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί στο Κολοκοτρωνίτσι, θα καταφτάσει κι εκείνος και θα τη διεκδικήσει, φοβούμενος ότι θα αναθερμανθεί η σχέση της με τον Περίανδρο Πώποτα (Χ. Ρώμα), σύμφωνα με την Espresso.

Βέβαια, για να μην υπάρξει σύγχυση στους τηλεθεατές, ο ηθοποιός θα ολοκληρώσει την παρουσία του στις «Άγριες Μέλισσες», πριν εισβάλει στο «Καφέ της Χαράς». Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ψαρράς αναμένεται να εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, ενώ η παρουσία του θα συνεχιστεί μέχρι το α’ μισό της επόμενης σεζόν. Στην συνέχεια, από τον Γενάρη του 2021 πρόκειται να τον δούμε στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα, όπου θα παραμείνει για αρκετά επεισόδια.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ