2020-07-01 18:00:28
Φωτογραφία για Τέρμα οι δανεικοί από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει το περασμένο καλοκαίρι τον Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο (λίγο μετά την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2022) για να βρει χώρο και χρόνο για να εξελιχθεί και να "μεγαλώσει" ποδοσφαιρικά. Κι ο μικρός άρπαξε την ευκαιρία του, καθώς έγραψε και συμμετοχές και γκολ (6 σε Super League και Κύπελλο) με τον Πανιώνιο.

Στην εκκίνηση των playouts (στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης) υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε εκτός μάχης, ακολουθώντας έκτοτε θεραπευτική αγωγή. Θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να προλάβει 1-2 ματς στο φινάλε των playouts, όμως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να επιστρέψει στο "Γ. Καλαφάτης". Όχι (μόνο) για να μην υποστεί κάποια υποτροπή, που θα τον πήγαινε ακόμη πιο πίσω αγωνιστικά, αλλά και λόγω των σχέσεων ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ. Στις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία της Super League, αλλά και σε όλα τα κομβικά ζητήματα, ο Πανιώνιος ακολουθεί κυρίως τις προτάσεις και τις επιλογές του Ολυμπιακού
. Και πλέον ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα απέναντί του. Δεν ήθελε λοιπόν ο Αλαφούζος να τον αφήσει για άλλες 19 μέρες στους κυανέρυθρους και γι’ αυτό έδωσε εντολή να επιστρέψει άρον-άρον στο Κορωπί. Ο Εμμανουηλίδης θα γυρίσει στους πράσινους και πλέον θεωρείται δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα ξαναδώσει παίκτη δανεικό στους Νεοσμυρνιώτες. Μολονότι οι κυανέρυθροι είχαν δείξει ενδιαφέρον και για άλλους πράσινους, όπως π.χ. για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Πηγή: panathinaikoskosmos.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ