2020-07-01 21:38:29
Φωτογραφία για Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας καταγγέλλει την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο νησί του Ρώσου μεγιστάνα Ντ. Ριμπολόβλεφ, το Σκορπιό.
 Δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας- Βόνιτσας για την κατάσταση των εργαζομένων στο Σκορπιό.

 

      Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας καταγγέλλει την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο νησί του Ρώσου μεγιστάνα Ντ. Ριμπολόβλεφ, το Σκορπιό.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, με πρόσχημα τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας βρίσκονται έγκλειστοι χωρίς καμία επικοινωνία με το φιλικό, το συγγενικό περιβάλλον. Τους απαγορεύεται να έχουν οποιαδήποτε επαφή εδώ και περίπου ένα μήνα (!) με τις οικογένειές τους, τις/τους συζύγους τους και τα παιδιά τους. Βρίσκονται έγκλειστοι σε γνωστό ξενοδοχείο στο Νυδρί το οποίο έχει ναυλωθεί γι’ αυτό το σκοπό από τον Ντ. Ριμπολόβλεφ και φυλάσσεται από εταιρεία security (!). Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι δουλεύουν για να χτιστεί ένα από τα πολυδιαφημισμένα, από τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, «αναπτυξιακά θαύματα», των τελευταίων χρόνων, το υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο μέσα στο, κατά τα άλλα προστατευόμενο, φυσικό περιβάλλον του Σκορπιού.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ