2020-07-02 07:06:20
Φωτογραφία για Aston Martin AMB 001
Aston Martin και η Brough Superior ενώνουν τις δυνάμεις τουςΉδη, η αποκλειστικά για χρήση πίστας AMB 001, όπως και ονομάζεται έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες δοκιμές με σκοπό να

λανσαριστεί σε περιορισμένα αντίτυπα (μόλις 100) στα τέλη του 2020. Φυσικά, ο σχεδιασμός της είναι μοναδικός, όπως και η τεχνολογία που διαθέτει. Ξεκινάμε από το τελευταίο, με την τοποθέτηση διπλών ψαλιδιών από αλουμίνιο στο εμπρός πιρούνι, το υποπλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ για να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος, οι τροχοί είναι σφυρήλατοι από αλουμίνιο. Αισθητικά, στην Aston Martin AMB 001 κυριαρχούν τα αεροδυναμικά στοιχεία, όπως τα κατασκευασμένα από carbon πλαϊνά τμήματα που προσφέρουν αυξημένα επίπεδα downforce, αλλά και ορισμένες premium λεπτομέρειες. Σημειώστε τη ραμμένη στο χέρι δερμάτινη σέλα, αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ο κινητήρας της «εξωτικής» δημιουργίας είναι 997 κ.εκ., δικύλινδρος V2 με περιεχόμενη γωνία 88ο, ενώ διαθέτει μεταβλητής γεωμετρίας turbo. Η μέγιστη ισχύς του φτάνει τους 180 ίππους και συνεργάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων. Χάρη στην υιοθέτηση προηγμένων υλικών το συνολικό βάρος της AMB 001 έχει διατηρηθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, φτάνοντας τα 180 kg. Αυτό που δεν είναι μειωμένο, είναι η τιμή αγοράς, η οποία φτάνει τις 108.000 ευρώ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ