2020-07-02 16:40:05
Φωτογραφία για Κάτια Ζυγούλη για το GNTM – «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα»
Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε γιατί, όπως τόνισε η ίδια «ήμουν τόσο γλυκιά και συγκαταβατική».

«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

«Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”, και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;

Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα, θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, έχω πληγωθεί ως ακατέργαστο παιδάκι, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι», κατέληξε το γνωστό μοντέλο.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Yπέγραψε στον ALPHA o Μποτρίνι...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Yπέγραψε στον ALPHA o Μποτρίνι...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ