2020-07-04 12:19:54
Φωτογραφία για Προσποιούνταν τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. Αιγίου
Συντάκτης: Virus

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για τον «ψευτογιατρό» ο οποίος φέρεται να υποστήριζε ότι ήταν διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ζητούσε χρήματα όπως καταγγέλλει ο πραγματικός διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. Αιγίου, Δημήτρη Κανελλόπουλου.

Ο κ. Κανελλόπουλος είχε καταφύγει στις αστυνομικές αρχές τόσο στο Αίγιο όσο και στην Πάτρα και είχε αναφέρει ότι του μετέφεραν ότι άνδρας υποστήριζε πως είναι ο ορθοπεδικός του Γ.Ν. Αιγίου Δημήτρης Κανελλόπουλος και ότι πλησιάζει ανθρώπους στο Αίγιο αλλά και την Πάτρα. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από συγγενή ασθενούς για να υποβληθεί το παιδί του σε εγχείρηση σοβαρής μορφής, ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται πως έλαβε μικροποσά από κάποιους.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλων, πριν δέκα χρόνια είχε συμβεί κάτι ανάλογο από επιτήδειο που επικαλούνταν το όνομά του ζητώντας χρήματα.

Ο διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. Αιγίου επισημαίνει ότι δεν σχετίζεται με τον άνθρωπο αυτό και ζητά από όσους έπεσαν θύματα ή τον αντιλήφθηκαν να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ