2020-07-04 22:31:35
Φωτογραφία για Γκισλέιν Μάξγουελ: Πώς από τα... πούπουλα κατέληξε να «ψαρεύει» ανήλικες για τον Επστάιν
Γεννήθηκε μέσα στη χλιδή. Ο πατέρας της, μεγιστάνας των βρετανικών ΜΜΕ, της εξασφάλισε μία άνετη ζωή και την έκανε διάσημη χωρίς η ίδια να κουνήσει ούτε το μικρό

της δαχτυλάκι. Η Γκισλέιν Μάξγουελ όμως εκμεταλλεύτηκε την οικονομική ευμάρεια της οικογένειάς της ακολουθώντας τον κακό δρόμο Η 57χρονη Γκισλέιν συνελήφθη χθες από το FBI στην πολυτελή κατοικία της στο Νιου Χάμσαιρ των ΗΠΑ. Εν συνεχεία της απαγγέλθηκαν κατηγορίες από ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι παρέσυρε νεαρά κορίτσια τα οποία στη συνέχεια κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πολυεκατομμυριούχο φίλο της, Έπσταιν.

Η πρώην σύντροφος και επί χρόνια συνεργάτιδα του Αμερικανού χρηματιστή συνελήφθη στην πολυτελή βίλα της με την είδηση να γίνεται πρωτοσέλιδο στον αμερικανικό και βρετανικό Τύπο.

Ήταν μία αδίστακτη γυναίκα που στρατολογούσε κορίτσια για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις του πρώην συντρόφου της όπως και των διάσημων φίλων του: ανάμεσά τους και ο πρίγκιπας Άντριου, γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ.


Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ , η μαντάμ Μάξγουελ θα ανοίξει το στόμα της ονομάζοντας όσους εμπλέκονται στο ροζ σκάνδαλο που συγκλονίζει την Βρετανία.

Η ίδια διάλεγε τις ανήλικες κοπέλες για να τις οδηγήσει στη «βίλα των οργίων» του Επσταιν: εκεί όπου αυτός και οι φίλοι του επιδίδονταν σε σεξουαλικά παιχνίδια με ανήλικες.

Από την πλευρά του, όταν ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπορίς Τζόνσον, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση, αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα πετώντας το μπαλάκι στα Ανάκτορα.

«Αυτό είναι θέμα του Παλατιού», δήλωσε ο ένοικος της Ντάουουνινγκ Στριτ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Μετά τον θάνατο του πατέρα της Ρόμπερτ Μάξγουελ, πριν από 28 χρόνια, και με την γνωριμία της με τον βαθύπλουτο χρηματιστή Επσταιν, η Γκισλέιν άρχισε να παίρνει τη κάτω βόλτα...

Ο πατέρας της Ρόμπερτ Μάξγουελ άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από πτώση από το γιοτ του κοντά στα Κανάρια Νησιά.

Επισήμως, η Γκισλέιν Μάξγουελ έκανε δημόσιες σχέσεις και διοργάνωνε εκδηλώσεις σε επαύλεις από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Όμως, μετά την αυτοκτονία του Αμερικανού χρηματιστή στη φυλακή εν αναμονή της δίκης του για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ανήλικων κοριτσιών, βρέθηκε στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών.

Η Μάξγουελ προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητη μετά τον θάνατο του Επστάιν, πέρυσι τον Αύγουστο. Ο χρηματιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, σε φυλακή της Νέας Υόρκης, όπου είχε προφυλακιστεί εν αναμονή της δίκης του για μαστροπεία και κακοποίηση ανηλίκων.

Ορισμένες από τις γυναίκες που έπεσαν θύματά του υποστηρίζουν ότι η Μάξγουελ ήταν εκείνη που τις παρέσυρε στον κύκλο του, όπου κακοποιήθηκαν από τον ίδιο και τους πανίσχυρους φίλους του.

Σε δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι η Γκισλέιν «διευκόλυνε» την επιχείρηση σωματεμπορίας που οδηγούσε νεαρά κορίτσια στο πολυτελές σπίτι του Επστάιν στο Μανχάταν, όμως δεν είχε κατηγορηθεί μέχρι τώρα για κάποιο αδίκημα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ