2020-07-05 14:00:17
Φωτογραφία για Δύσκολες σκηνές στο φινάλε των ''Μελισσών'' -Κίνδυνος στη γέννα...
Η στιγμή που η Δρόσω θα γεννήσει φτάνει. Στην απομονωμένη αγροικία βρίσκονται η Ελένη, ο Φανούρης, η Μυρσίνη και φυσικά η Ρίζω που θα ξεγεννήσει το παιδί. Ο τοκετός ξεκινά, αλλά δεν εξελίσσεται ομαλά...  Το παιδί βγαίνει ανάποδα, κάτι που εκείνη την εποχή σήμαινε πιθανό θάνατο για τη μητέρα ή το παιδί, ή και για τους δύο. Τα πράγματα επιδεινώνονται ραγδαία και ειδοποιείται ο Νικηφόρος να πάει στο σπίτι. 

Η Ελένη βλέποντας τον κίνδυνο αρχίζει να ουρλιάζει στη Ρίζω «σώσε τη μητέρα!». Η Δρόσω απαντά ξέπνοα «όχι εμένα, σώστε το παιδί». Επικρατεί πανικός και η Ρίζω προτείνει να μεταφερθεί η Δρόσω στο νοσοκομείο της Λάρισας. Τελικά, το μωρό θα γεννηθεί και η Δρόσω θα επιβιώσει. Ένα υγιέστατο αγοράκι έρχεται στον κόσμο. Δεν θα μείνει για πολύ στα χέρια της μητέρας του.  Η Δρόσω παίρνει με λυγμούς την απόφαση να αποχωριστεί το μωρό της και εκείνο να μεγαλώσει με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο. 

Με ένα πανούργο σχέδιο της Μυρσίνης και μεγάλο κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια, το μωρό μεταφέρεται από την αγροικία στο σπίτι της Ελένης, όπου υποτίθεται ότι γεννά η Ασημίνα. Εκείνη θα πάρει το μωρό στην αγκαλιά της. Η Δρόσω είναι καταρρακωμένη, αλλά πιστεύει πως έκανε το καλύτερο για την ευτυχία του παιδιού της. 

Λίγο μετά τη μεταφορά του νεογέννητου αγοριού θα συμβούν τραγικές καταστάσεις.

TV Έθνος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ