2020-07-07 00:04:46
Φωτογραφία για Έλον Μασκ κατά κομμουνισμού και Νόαμ Τσόμσκι
Επίθεση κατά του κομμουνισμού και του Νόαμ Τσόμσκι εξαπέλυσε ο Έλον Μασκ, λέγοντας για τον σπουδαιότερο εν ζωή φιλόσοφο πως «είναι χάλια»... Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας Έλον Μασκ δεν φημίζεται για το ότι μασάει τα λόγια του. Το αντίθετο. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, εξέπληξε ακόμη και όσους έχουν συνηθίσει τις ακραίες τοποθετήσεις του.

Χθες, Κυριακή 5 Ιουλίου, εξαπέλυσε ξαφνικά από τον λογαριασμό του στο Twitter επίθεση κατά του κομμουνισμού, αλλά και του Νόαμ Τσόμσκι, του διάσημου γλωσσολόγου και σπουδαιότερου εν ζωή φιλοσόφου. Ο Τσόμσκι, κατά το παρελθόν, έχει επικρίνει τα έργα νευροτεχνολογίας του Μασκ.

Το αφεντικό της SpaceX και της Tesla, λοιπόν, δημοσίευσε μια λίστα με τίτλο «7 πράγματα που κάθε παιδί πρέπει να ακούσει». Και προτελευταία στη λίστα υπάρχει η εξής γραμμή: «Ο κομμουνισμός έχει αποτύχει κάθε φορά που δοκιμάστηκε». Σε ένα tweet κάτω από την ανάρτηση, μάλιστα, ο επιχειρηματίας γράφει «Σημείωση: Ο Τσόμσκι είναι χάλια».

Αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Συμφωνώντας με τον Μασκ, ένας ψυχολόγος ονόματι Γκαντ Σάαντ έγραψε ότι ο Τσόμσκι «έχει πει τρελά πράγματα για την πολιτική για 5+ δεκαετίες». Και ο Μασκ απάντησε: «Είναι ένας ιός στο μυαλό ηλιθίων»...
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χαλάει ποτέ το ξίδι;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χαλάει ποτέ το ξίδι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ