2020-07-08 14:39:23
Φωτογραφία για Το Μεσολόγγι στη νέα Ψηφιακή Εποχή.  -H Cosmote με την στήριξη του Δήμου εγκαθιστά 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι
     H Cosmote με την στήριξη του Δήμου εγκαθιστά 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι

   Εγγυημένες ταχύτητες Internet 100Mbps & 200Mbps με 100% οπτική ίνα μέχρι το χώρο του τελικού χρήστη θα απολαμβάνουν σύντομα οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της πόλης του Μεσολογγίου.

   Ο Όμιλος ΟΤΕ, με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, προχωρά στη δημιουργία ενός νέου δικτύου οπτικών ινών αρχιτεκτονικής Fiber to the Home (FTTH)  , που θα καλύπτει πάνω από 2.500 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις.

   Ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των τοπικών επιχειρήσεων για ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες Internet και μεγαλύτερο όγκο κίνησης δεδομένων, στηρίζει την υλοποίηση του έργου χορηγώντας τις απαιτούμενες άδειες και διευκολύνοντας τις εργασίες αναβάθμισης του τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Ήδη, παρέχονται υψηλές ταχύτητες σε περισσότερα από 5.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στο Μεσολόγγι, μέσω του δικτύου COSMOTE Fiber, αρχιτεκτονικής Fiber to the Cabinet (FTTC)   που έχει υλοποιηθεί.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ