2020-07-09 17:20:10
Φωτογραφία για “Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω
Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το "Χρυσάνθεμο" ή καλύτερα η Αναστασία Κοζαδίνου-Μετση στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not",αποκάλυψε σε ποια σειρά είχε παίξει πριν το "Κωνσταντίνου και Ελένης",τα χρήματα που πήρε για να πρωταγωνιστήσει στην σειρά του ANT1 αλλα και η επιθυμία της να συναντήσει τον Χάρη Ρώμα.

“Ναι, εγώ είμαι το Χρυσάνθεμο από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ο λόγος που έκλαιγα ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Πριν από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμουν και σε μια άλλη σειρά που λεγόταν “Με δυο μαμάδες” στο Mega. Από εκεί μας είχαν δει και με πήραν και στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η μαμά μού το είπε πρώτη φορά όταν ήμουν στο δημοτικό και από τότε το λέω… παντού. Το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήταν έτσι ένα ευχάριστο κλίμα, ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, πολύ ευχάριστοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι σε σημερινά λεφτά θα πήρα τότε 20-30 ευρώ.”

“Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα” τόνισε στην συνέχεια η νεαρή κοπέλα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ