2020-07-10 08:00:13
Φωτογραφία για Συγκλονίζει ο Βαγγέλης Γερμανός: Κόντεψε να πεθάνει
Ένα βήμα πριν το θάνατο έφτασε ο Βαγγέλης Γερμανός, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και βρέθηκε, όπως ο ίδιος περιγράφει σχεδόν πεθαμένος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο για μια επέμβαση βουβωνοκήλης στις 11 Δεκεμβρίου του 2017. Ο Βαγγέλης Γερμανός πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα αλλά στις 28 του ίδιου μήνα παρουσίασε φλεγμονή και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε νέα επέμβαση στις 30 Δεκεμβρίου. Στις αρχές του 2018, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο τραγουδιστής παρουσίασε αναπνευστική επιβάρυνση και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Ο Βαγγέλης Γερμανός κατέθεσε αγωγή κατά δημοσίου νοσοκομείου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στην οποία περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Κατά τη χειρουργική επέμβαση της αποκατάστασης βουβωνοκήλης στις 12/12/2017 ο θεράπων ιατρός μου προκάλεσε τρώση του γαστρεντερικού σωλήνα, η οποία με τη σειρά της προκάλεσε λοίμωξη με δημιουργία αποστήματος και αφετέρου δε διέγνωσε την ως άνω λοίμωξη και δε συνέστησε τις ενδεδειγμένες εξετάσεις και την εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα με αποτέλεσμα να υποστώ κίνδυνο ζωής και σωματικές βλάβες
. Και φυσικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι κινδύνευσε σοβαρότατα και η ίδια η ζωή μου καθώς αν δεν εισαγόμουν και μάλιστα με δική μου πρωτοβουλία στο νοσοκομείο κατά πάσα πιθανότητα θα είχα πεθάνει άμεσα από περιτονίτιδα και σήψη» αναφέρει ο Βαγγέλης Γερμανός.

«Έφτασα πολύ κοντά στο θάνατο. Νοσηλεύτηκα επί τριάντα ημέρες στο νοσοκομείο, από τις οποίες τις δεκαεπτά στη ΜΕΘ όντας διασωληνωμένος, χωρίς συνείδηση και σε κρίσιμη κατάσταση. Συγκεκριμένα, υπέστην σοβαρότατες σωματικές βλάβες και η υγεία μου κλονίστηκε καθώς νοσηλεύτηκα από τις 27/12/2017 έως τις 27 Απριλίου 2018, υποβλήθηκα σε δύο σοβαρότατα χειρουργεία, νοσηλεύτηκα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ επί 17 ημέρες, υπέστην πολλαπλές λοιμώξεις [...]» αναφέρει σε άλλο σημείο της αγωγής και σημειώνει ότι τραυματίστηκαν οι μύες των φωνητικών χορδών του και για περίπου τέσσερις μήνες αδυνατούσε να ασκήσει το επάγγελμά του.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ