2020-07-10 10:00:38
Φωτογραφία για Τάκης Μπινιάρης: Τι αποκάλυψε για το Κλουβί με τις τρελές και τον Λάκη Γαβαλά ;
Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 1985 στην Eurovision με το "Μοιάζουμε" θα είναι ο αντικαταστάτης του Θάνου Καληώρα στο "Κλουβί με τις τρελές" .

Ο λόγος για τον Τάκη Μπινιάρη ο οποίος μετά από 30 χρόνια απουσίας του από τα θεατρικά δρώμενα, επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή "Happy day" για τον ρόλο του.

«Εγώ δεν έχω την αγωνία του κορονοϊού, έχω την αγωνία αν θα με αγαπήσει ο Γαβαλάς. Και η άλλη μου η αγωνία είναι όταν θα γυρίσω στο σπίτι μου, τι θα μου πει ο δεσμός μου. Είπα όχι στον Κούρκουλο στο “Ψηλά από τη γέφυρα” του Άρθουρ Μίλερ, είπα όχι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξω τον Τσε Γκεβάρα, αλλά πέρασαν τα χρόνια και λέω ναι στο “Κλουβί με τις τρελές”.

«Πιστεύω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας συνδυασμός… πώς ήταν ο Ζαμπέτας; Και δίκαια θα τραβήξει ο Γαβαλάς τα φώτα στην παράσταση, αλλά εγώ θα του κλέψω την παράσταση, θα τον “ξεσκίσω”, να είσαι σίγουρος», δήλωσε ο Τάκης Μπινιάρης.

«Έχει αποθρασυνθεί ο μέτριος γιατί βλέπει άλλους που δεν αξίζουν ούτε μια φτυσιά, ούτε ένα βλέμμα, να προβάλλονται. Και ζητάει τα αζήτητα και έτσι δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις σαν αυτή εδώ που ζούμε».τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ