2020-07-10 19:20:09
Φωτογραφία για Στον ΑΝΤ1 με νέα κωμική σειρά επιστρέφει ο Μαυροματάκης...
Νέα κόντρα στο τηλεοπτικό τοπίο… αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα βγάλει πολύ γέλιο! Βέβαια εδώ που τα λέμε αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό παρασκήνιο είναι γεμάτο κόντρες που βγάζουν πολύ γέλιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι… αντίπαλοι έχουν σκοπό να μας κάνουν να γελάμε και να περνάμε ευχάριστα.

Ο λόγος; Η κόντρα είναι προϊόν μυθοπλασίας και οι εμπλεκόμενοι ανήκουν κυριολεκτικά σε διαφορετικά στρατόπεδα! Tην επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 θα βγάλει στον αέρα μία καινούργια κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο που θα είναι διοικητής στρατοπέδου. Ο ήρωας αυτός λοιπόν είναι σε… εμπόλεμη κατάσταση με το διοικητή ενός άλλου στρατοπέδου με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις τους να προκαλούν πολλές κωμικές καταστάσεις. Tον αντίπαλο του Γιάννη Μπέζο θα ενσαρκώσει ο Μανώλης Μαυροματάκης που έχει αποδείξει στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο πως βγαίνει νικητής με κάθε ερμηνεία του στους ρόλους που αναλαμβάνει.

Να θυμίσουμε ότι Ο Μανώλης Μαυροματάκης πρωταγωνιστούσε και στη σειρά «Ταμάμ» που είχε προβάλλει ο ΑΝΤ1 και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά σε καινούργια συμφωνία με το… στρατόπεδο του Αμαρουσίου. Μπορεί η συνεργασία να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αλλά οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει… σχεδόν σε όλα, οπότε αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να είναι επίσημα… ο αντίπαλος του Γιάννη Μπέζου.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγάλματα και εικόνες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγάλματα και εικόνες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ